Palveluehdot
1. Palvelun kuvaus

Näitä palveluehtoja sovelletaan kaikkiin käyttäjiin online mediapalvelut ja sisällönjakelupalvelut ja yhteisö tarjoaa palveluja sen verkkosivuilla videon suoratoistopalvelut sijaitsevat osoitteessa rawinto.tv ja niihin liittyvät verkkotunnukset, aluetunnukset, ja mobiili- ja työpöytäsovellukset & TV (erikseen ja yhdessä "Palvelut"). Nämä ehdot koskevat Food4U Oy:n ("Yhtiö") tarjoamien Food4U Oy:n palveluiden käyttöä, mukaan lukien kaikki toiminnallisuudet, ominaisuudet, suoratoistopalvelut, ääni-, kuva- ja kirjalliset mediat, PDF-tiedostot, verkkosivujen linkit ja käyttöliittymät sekä kaikki Palveluihin liittyvä sisältö ja ohjelmistot.
2. Palveluehtojen hyväksyminen

Yhtiöllä on oikeus oman harkintansa mukaan muuttaa, lisätä tai poistaa näiden käyttöehtojen ehtoja ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta käyttäjää kohtaan. Kaikki muutokset näihin käyttöehtoihin tulevat voimaan välittömästi muutosten julkaisemisen jälkeen. Käyttäjä sitoutuu tarkistamaan nämä käyttöehdot aika ajoin ja hyväksyy, että kaikki näiden käyttöehtojen muutosten jälkeinen Palvelujen käyttö merkitsee kaikkien tällaisten muutosten hyväksymistä.
3. Palvelun käyttöoikeus ja käyttäminen

Palveluihin pääsevien käyttäjien on oltava vähintään kolmentoista (13) vuoden ikäisiä. Käyttäjien, jotka rekisteröityvät Palveluihin ja lataavat Käyttäjän tuottamaa sisältöä, on oltava vähintään kahdeksantoista (18) vuotta täyttäneitä. Yhtiö ei esitä väitteitä siitä, että Palveluita voidaan käyttää laillisesti missään tietyssä paikassa. Palveluiden käyttö ei välttämättä ole laillista tietyille henkilöille tai tietyissä osavaltioissa tai tietyissä maissa, tai se saattaa vaatia viranomaislupaa tai rekisteröintiä. Kun käytät Palveluita, olet yksin vastuussa siitä, että noudatat oman lainkäyttöalueesi lakeja ja määräyksiä.
4. Käyttäjän toiminta

Palveluita saa käyttää vain suoratoistoon ja siihen liittyviin aineistoihin liittyviin laillisiin tarkoituksiin. Yhtiö nimenomaisesti kieltää Palveluiden käytön, ja kaikki käyttäjät sitoutuvat olemaan käyttämättä Palveluita muihin kuin Yhtiön osoittamiin tarkoituksiin.


Käyttäjä ei saa rikkoa tai yrittää rikkoa Palveluiden turvallisuutta, mukaan lukien muun muassa (a) pääsy tietoihin, joita ei ole tarkoitettu kyseiselle käyttäjälle, tai kirjautuminen palvelimelle tai tilille, johon käyttäjällä ei ole käyttöoikeutta, (b) järjestelmän tai verkon haavoittuvuuden tutkiminen, skannaaminen tai testaaminen tai turva- tai todennustoimenpiteiden rikkominen ilman asianmukaista lupaa, (c) yritys häiritä minkä tahansa käyttäjän, isäntäkoneen tai verkon palvelua, mukaan lukien rajoituksetta viruksen lähettäminen tähän palveluun, ylikuormitus, "tulviminen", "roskapostitus", "postipommitus" tai "kaatuminen", (d) TCP/IP-pakettien otsakkeen tai minkä tahansa osan otsikkotiedoista väärentäminen sähköpostissa tai uutisryhmäkirjoituksessa, (e) tietojen kaapiminen tai kerääminen, tai (f) robottien käyttäminen voittojen vääristämiseksi.


Järjestelmä- tai verkkoturvallisuuden rikkominen tai sopimaton toiminta voi johtaa siviili- tai rikosoikeudelliseen vastuuseen. Yhtiö tutkii tapaukset, joihin voi liittyä tällaisia rikkomuksia, ja voi ottaa mukaan ja tehdä yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa syytteeseenpanossa käyttäjiä vastaan, jotka ovat osallisina tällaisissa rikkomuksissa.
5. Käyttäjän tiedot

Olet yksin vastuussa Palveluihin syöttämistäsi tai lataamistasi tiedoista, ja takaat ja vakuutat, että sinulla on oikeus ja valtuutus rekisteröityä Palveluihin ja julkaista Käyttäjän tuottamaa sisältöä. Yhtiö pidättää itsellään oikeuden päättää oman harkintansa mukaan, ovatko syöttämäsi tai lataamasi tiedot asianmukaisia ja noudattavatko ne Palveluehtoja, muita Yhtiön käytäntöjä ja sovellettavia lakeja ja määräyksiä.


Jos rekisteröidyt Palveluihin, sinua pyydetään antamaan tiettyjä tietoja, kuten voimassa oleva sähköpostiosoite. Vakuutat ja vakuutat, että kaikki tällaiset tiedot ovat ajantasaisia ja tarkkoja ja että ne pidetään ajan tasalla.


Tietosuojaoikeutesi on esitetty tietosuojakäytännössämme, joka on osoitteessa  https://rawinto.tv/pages/tietosuojakaytanto.


Yhtiö pidättää itsellään oikeuden tarjota sinulle Yhtiön tai kolmannen osapuolen palveluja ja tuotteita rekisteröinnissäsi ja milloin tahansa sen jälkeen ilmoittamiesi mieltymysten perusteella, ellet kieltäydy vastaanottamasta kolmannen osapuolen palveluja ja tuotteita.
6. Käyttäjätunnus/salasana/turvallisuus

Olet vastuussa Palveluihin liittyvien tietojesi, mukaan lukien käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, luottamuksellisuuden säilyttämisestä, ja olet vastuussa kaikesta käyttäjätunnuksesi ja salasanasi käytöstä riippumatta siitä, oletko antanut siihen luvan vai et. Jos haluat, että joku muu käyttää laitettasi, on tärkeää, että kirjaudut aina ulos, jotta kukaan muu henkilö ei pääse käsiksi sisältöösi.


Sitoudut ilmoittamaan yhtiölle välittömästi käyttäjätunnuksesi ja salasanasi luvattomasta käytöstä.
7. Palveluiden käyttö

Palveluita tarjotaan ainoastaan videon suoratoistoa ja siihen liittyvää materiaalia varten, ja se on ainoastaan kanava videon suoratoistoa ja siihen liittyvää materiaalia varten.


Kukin käyttäjä on yksin vastuussa siitä, että päättää, soveltuvatko tarjotut Palvelut omiin tarkoituksiinsa ja vastaavatko Palvelut tarpeitaan.


Yhtiö myöntää sinulle rajoitetun, ei-yksinomaisen lisenssin käyttää Palveluita henkilökohtaisiin ja ei-kaupallisiin tarkoituksiisi. Tähän sisältyy oikeus tarkastella Yhtiön verkkosivuston ja sovellusten sisältöä.


Jos päätät käyttää jotakin maksullista Palveluiden osaa, sitoudut maksamaan kaikki tiliisi liittyvät maksut ja veloitukset ajallaan. Kaikki tällaiset maksut ja kulut (mukaan lukien mahdolliset verot ja viivästysmaksut) veloitetaan luottokortiltasi. Kukin käyttäjä sitoutuu säilyttämään voimassa olevat luottokorttitiedot osana tilitietojaan, jos niitä tarvitaan.
8. Palvelujen käyttöoikeus - Tilaukset ja ostot

Palvelut voivat antaa sinulle mahdollisuuden käyttää digitaalista sisältöä katselukohtaisella maksulla, tilauksen perusteella, vuokraamalla tai ostamalla. Peruste, jolla digitaalinen sisältö on saatavilla Palveluissa, ilmoitetaan sen tuotteen yksityiskohtaisella sivulla, josta voit ostaa digitaalista sisältöä. Edellyttäen, että maksat sovellettavat maksut, ostot, tilaukset, vuokrauksen tai katselukohtaisen maksun, Yhtiö myöntää sinulle ei-yksinomaisen, ei-siirrettävissä olevan, henkilökohtaisen, ei-lisensoitavissa olevan, rajoitetun oikeuden ja lisenssin katsoa videovirtaa valitsemiesi sovellettavien maksujen, ostojen, tilausten, vuokrauksen tai katselukohtaisen maksun perusteella.


Yhtiö ei anna mitään takuita digitaalisen sisällön resoluutiosta ja laadusta suoratoiston aikana. Digitaalisen sisällön suoratoiston laatuun ja nopeuteen liittyy monia eri muuttujia, kuten yhteysnopeus, sijainti, latausnopeudet, laitteet, soitin ja kaistanleveys.
9. Maksut ja laskutus

Tiettyjen maksusuunnitelmien, mukaan lukien pay per view, tilaus, jäsenyys tai vuokra, puitteissa saatavilla oleva digitaalinen sisältö muuttuu aika ajoin Yhtiön oman harkinnan mukaan. Yhtiö ei anna takuuta tietyn maksusuunnitelman saatavuudesta.


Ostamalla maksusuunnitelman hyväksyt nimenomaisesti, että meillä on valtuudet veloittaa valitsemasi maksusuunnitelma valitsemallasi maksutavalla. Voit muuttaa näitä tietoja milloin tahansa kirjautumalla videokirjastoosi ja napsauttamalla asetukset-välilehteä käyttäjätunnuksen alla.


Kuitit lähetetään maksun onnistuttua rekisteröidylle sähköpostitilille. Tilauksesi pysyy voimassa, kunnes peruutat tilauksesi tai me lopetamme sen. Sinun on peruutettava maksusuunnitelmasi kyseisen suunnitelman ehtojen mukaisesti ennen seuraavaa veloitusta välttyäksesi laskutukselta.
10. Käyttäjän kommentit ja ehdotukset

Vaikka Yhtiö arvostaa käyttäjien palautetta, pyydämme olemaan tarkkoja kommenteissasi, äläkä lähetä luovia ideoita, keksintöjä tai ehdotuksia.


Jos käyttäjät lähettävät pyynnöstämme huolimatta luovia ideoita, keksintöjä tai ehdotuksia, kaikki tällaiset lähetykset ovat kokonaan tai osittain Yhtiön omaisuutta. Yhtiö omistaa yksinomaisesti kaikki nyt tiedossa olevat tai myöhemmin löydetyt oikeudet toimituksiin, ja sillä on oikeus rajoituksetta käyttää toimituksia mihin tahansa tarkoitukseen, kaupalliseen tai muuhun, ilman korvausta käyttäjille tai muille kolmansille osapuolille.


Mikään osa toimitetuista tiedoista ei ole salassapitovelvollisuuden alainen, eikä Yhtiö ole vastuussa mistään käytöstä tai luovuttamisesta.
11. Immateriaalioikeudet

Food4U Oy, Rawinto.TV ja kaikki muut Yhtiön tavaramerkit ja kauppanimet sekä niiden muunnelmat ovat ja pysyvät Yhtiön tavaramerkkeinä ja kauppaniminä ja yksinomaisena omaisuutena, ja niiden luvaton käyttö on kielletty.


Palvelut (mukaan lukien rajoituksetta kaikki ohjelmat, kootut binääritiedostot, käyttöliittymän ulkoasu, käyttöliittymäteksti, dokumentaatio, resurssit ja grafiikka) ovat Yhtiön yksinomaista ja yksinoikeudellista omaisuutta, ja ne on suojattu tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muulla teollis- ja tekijänoikeuslainsäädännöllä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.


Käyttäjä hyväksyy, että Food4U omistaa ja säilyttää kaikki oikeudet palveluihin ja että sen sisältö on yksinomaan sisällöntarjoajan omistuksessa ja hallinnassa ja että kaikki tällainen aineisto on suojattu ja tekijänoikeudella, tavaramerkillä ja suojattu Yhdysvaltojen ja muiden maiden tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muilla teollis- ja tekijänoikeuslaeilla.


Et saa myydä tai muuttaa Palveluiden sisältöä tai Palveluita tai jäljentää, näyttää, esittää julkisesti, levittää tai muuten käyttää Palveluita mihinkään tarkoitukseen.
12. Sosiaalinen verkostoituminen

Käyttäjillä voi olla mahdollisuus Twitteriin, Facebookiin tai muihin sosiaalisen verkostoitumisen palveluihin Palveluiden kautta linkkien ja sisällön jakamiseen. Käyttäjät ottavat tämän vaihtoehdon omalle vastuulleen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikkien sosiaalisen verkostoitumisen palveluiden ehtojen noudattaminen.13. Ohjelmistojen käyttö

Jos Palvelut edellyttävät ladattavaa ohjelmistoa, kuten sovellusta, tai sisältävät ladattavia ohjelmistoja tai Yhtiön Julkaisijoille tarjoaman ohjelmiston käyttöä, Yhtiö myöntää henkilökohtaisen, rajoitetun, ei-yksinomaisen ja ei-siirrettävissä olevan lisenssin käyttää ohjelmistoa, kaikkia sen osia, dokumentaatiota ja kaikkia päivityksiä (yksittäin ja yhdessä "Ohjelmisto") ainoastaan tarkoituksiin, jotka liittyvät videon suoratoistoon ja siihen liittyviin toimintoihin rawinto.tv:n kautta.


Käyttäjät eivät saa muokata, muuttaa, luoda johdannaisia teoksia, purkaa ohjelmistoa, purkaa sitä, sisällyttää sitä muihin ohjelmistoihin, kääntää sitä tai käyttää sitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.


Käyttäjät eivät saa kopioida, jäljentää, siirtää, vuokrata, liisata, jälleenmyydä, alilisensoida, luovuttaa, jakaa tai muutoin siirtää ohjelmistoa tai tätä lisenssiä.


Tämä lisenssi ei anna käyttäjille oikeutta käyttää ohjelmistoa laitteessa, jota käyttäjä ei omista tai hallitse, eikä käyttäjä saa levittää tai asettaa ohjelmistoa saataville verkossa, jossa ohjelmistoa voisi käyttää useita laitteita samanaikaisesti.


Käyttäjät hyväksyvät, että ohjelmisto, mukaan lukien sen erityinen rakenne ja rakenne, ovat yhtiön omistamia ja luottamuksellisia tietoja, liikesalaisuuksia ja/tai henkistä omaisuutta. Käyttäjä sitoutuu olemaan paljastamatta, luovuttamatta tai muutoin asettamatta saataville tällaista omistusoikeuden alaista ja luottamuksellista tietoa, liikesalaisuuksia tai tekijänoikeudella suojattua materiaalia missään muodossa kolmannelle osapuolelle tai käyttämättä omistusoikeuden alaista ja luottamuksellista tietoa, liikesalaisuuksia tai tekijänoikeudella suojattua materiaalia omaksi tai kolmannen osapuolen hyödyksi.


Käyttäjät tiedostavat ja hyväksyvät, että Ohjelmiston käyttö saattaa edellyttää, että Yhtiö hankkii käyttäjien matkapuhelinnumerot ja mahdollisesti muita vastaavia tietoja saadakseen ohjelmiston käyttöönsä.


Käyttäjät hyväksyvät, että Yhtiö voi kerätä ja käyttää teknisiä tietoja ja niihin liittyviä tietoja, joita kerätään säännöllisesti päivitysten, tuotetuen ja muiden palvelujen tarjoamisen helpottamiseksi. Yhtiö voi käyttää näitä tietoja, kunhan ne ovat sellaisessa muodossa, että käyttäjää ei voida tunnistaa henkilökohtaisesti.


 Yhtiöllä on oikeus, ja käyttäjä hyväksyy sen, että se voi oman harkintansa mukaan ja kohtuullisella ilmoituksella ja/tai sähköpostiosoitteeseen lähetetyllä ilmoituksella milloin tahansa tarkistaa, päivittää automaattisesti tai muutoin muuttaa ohjelmistoa. Käyttäjän jatkuva Ohjelmiston käyttö merkitsee tällaisten muutosten hyväksymistä ja niiden hyväksymistä.


Tämä Lisenssi on voimassa, kunnes käyttäjä tai Yhtiö irtisanoo sen oman harkintansa mukaan. Käyttäjän tämän lisenssin mukaiset oikeudet päättyvät automaattisesti ilman ennakkoilmoitusta, jos käyttäjä ei noudata mitään tämän lisenssin ehtoja. Irtisanomisen jälkeen käyttäjän on lopetettava kaikki ohjelmiston käyttö ja poistettava kaikki hallussaan olevat ohjelmiston versiot.


Jäljempänä esitetyt takuu- ja vastuunrajoitusmääräykset koskevat myös ohjelmiston käyttöä.
14. Tekijänoikeuden loukkausta koskeva ilmoitus

Jos uskot, että jokin tekijänoikeudellisesti suojattu teos on saatavilla Palveluiden kautta tavalla, joka merkitsee tekijänoikeuden loukkausta, ilmoita siitä yhtiölle toimittamalla nimetylle tekijänoikeusasiamiehellemme seuraavat tiedot:


  • Tekijänoikeuden omistajan tai omistajan puolesta toimimaan valtuutetun henkilön fyysinen tai sähköinen allekirjoitus;
  • Kuvaus tekijänoikeudella suojatusta teoksesta, jonka väität tulleen loukatuksi, ja kuvaus toiminnasta, jonka väität loukkaavan tekijänoikeutta;
  • URL-osoite tai muu tietty paikka palveluissa, jossa väitteesi mukaan tekijänoikeutta loukkaava aineisto tai toiminta sijaitsee tai tapahtuu; sinun on annettava riittävästi tietoa, jotta voimme paikallistaa aineiston tai toiminnan;
  • nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi;
  • Valaehtoisesti annettu lausunto siitä, että (i) antamasi tiedot ovat paikkansapitäviä ja että olet tekijänoikeuden omistaja tai olet valtuutettu toimimaan sellaisen yksinoikeuden omistajan puolesta, jota väitetysti on loukattu; ja (ii) uskot vilpittömästi, että tekijänoikeuden omistajan, tekijänoikeuden omistajan edustajan tai lain mukaan tekijänoikeudellisesti suojattua materiaalia ei saa käyttää.
  • Jos uskot vilpittömässä mielessäsi, että tekijänoikeuden loukkausta koskeva ilmoitus on jätetty väärin perustein, voit lähettää yhtiölle vastailmoituksen, joka sisältää seuraavat tiedot:
  • Nimesi ja osoitteesi sekä puhelinnumerosi;
  • Poistetun sisällön lähdeosoite;
  • valaehtoinen vakuutus siitä, että uskot vilpittömässä mielessäsi, että sisältö on poistettu virheellisesti; ja
  • lausunto siitä, että hyväksyt liittovaltion piirituomioistuimen tuomiovallan siinä oikeuspiirissä, jossa osoitteesi sijaitsee, tai jos osoitteesi on Yhdysvaltojen ulkopuolella, missä tahansa oikeuspiirissä, jossa verkkosivusto voi sijaita, ja että otat vastaan haastehakemuksen tiedoksiannon alkuperäisen valituksen tehneeltä henkilöltä.
15. Takuu

PALVELUT TARJOTAAN "SELLAISENA KUIN NE OVAT" JA "SELLAISENA KUIN NE OVAT SAATAVILLA", KAIKKINE VIKOINEEN JA ILMAN MINKÄÄNLAISTA TAKUUTA, JA YHTIÖ KIELTÄYTYY TÄTEN KAIKISTA PALVELUIHIN LIITTYVISTÄ TAKUISTA JA EHDOISTA, JOKO NIMENOMAISISTA, EPÄSUORISTA TAI LAKISÄÄTEISISTÄ, MUKAAN LUKIEN, MUTTA EI RAJOITTUEN, EPÄSUORAT TAKUUT JA/TAI EHDOT, JOTKA KOSKEVAT MYYNTIKELPOISUUTTA, TYYDYTTÄVÄÄ LAATUA, SOVELTUVUUTTA TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN, TARKKUUTTA, RAUHALLISTA KÄYTTÖÄ JA KOLMANNEN OSAPUOLEN OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUTTA.


YHTIÖ EI TAKAA, ETTÄ PALVELUT TÄYTTÄVÄT KÄYTTÄJÄN VAATIMUKSET TAI ETTÄ NIISTÄ ON HYÖTYÄ, ETTÄ PALVELUJEN TOIMINTA ON KESKEYTYKSETÖNTÄ TAI VIRHEETÖNTÄ TAI ETTÄ PALVELUT EIVÄT SISÄLLÄ TIETOKONEVIRUKSIA TAI MUITA HAITALLISIA MEKANISMEJA. JOS LISENSOITU SOVELLUS TAI PALVELUT OSOITTAUTUVAT VIALLISIKSI, YHTIÖ EI VASTAA NIISTÄ KUSTANNUKSISTA, JOTKA LIITTYVÄT LAITTEIDEN TAI TIETOJEN HUOLTO- TAI VAIHTOTARPEESEEN.


YHTIÖ EI ANNA MITÄÄN TAKUITA PALVELUIDEN TAI TARJOTUN KÄYTTÄJÄN TUOTTAMAN SISÄLLÖN TAI MUUN PALVELUIDEN KAUTTA SAATAVAN SISÄLLÖN TARKKUUDESTA, LUOTETTAVUUDESTA, TÄYDELLISYYDESTÄ TAI AJANTASAISUUDESTA.


TIETOJEN TAI INFORMAATION SIIRTO, MUKAAN LUKIEN SÄHKÖPOSTIVIESTINTÄ INTERNETIN TAI MUIDEN JULKISESTI SAATAVILLA OLEVIEN VERKKOJEN KAUTTA, EI OLE TURVALLISTA, JA SE VOI KADOTA, JÄÄDÄ KIINNI TAI MUUTTUA KULJETUKSEN AIKANA. NÄIN OLLEN YHTIÖ EI OTA VASTUUTA MISTÄÄN VAHINGOISTA, JOITA KÄYTTÄJILLE VOI AIHEUTUA, TAI KUSTANNUKSISTA, JOITA KÄYTTÄJILLE VOI AIHEUTUA INTERNETIN TAI MUIDEN JULKISESTI SAATAVILLA OLEVIEN VERKKOJEN VÄLITYKSELLÄ TAPAHTUVASTA SIIRROSTA, KUTEN SÄHKÖPOSTIN VÄLITYKSELLÄ TAPAHTUVASTA SIIRROSTA. TÄLLAISIA TIETOJA EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA PIDETÄ LUOTTAMUKSELLISINA, NE EIVÄT LUO YHTIÖLLE MINKÄÄNLAISIA LUOTTAMUSVELVOITTEITA TAI AIHEUTA MINKÄÄNLAISTA VASTUUTA KÄYTTÄJÄÄ KOHTAAN, JOS TÄLLAISET TIEDOT JOUTUVAT TAHATTOMASTI KOLMANSIEN OSAPUOLIEN KÄYTTÖÖN ILMAN SUOSTUMUSTA.


YHTIÖ EI OTA MINKÄÄNLAISTA VASTUUTA PALVELUIHIN LATAAMISTASI TIEDOISTA, EIKÄ SE OLE VASTUUSSA TÄLLAISTEN TIETOJEN POISTAMISESTA, KORJAAMISESTA, TUHOUTUMISESTA, VAHINGOITTUMISESTA TAI KATOAMISESTA TAI TÄLLAISTEN TIETOJEN TALLENTAMATTA JÄTTÄMISESTÄ.  YRITYS EI MYÖSKÄÄN OLE VASTUUSSA TIETOJEN MENETYKSESTÄ, JOKA JOHTUU KOLMANNEN OSAPUOLEN TOIMISTA TAI OLOSUHTEISTA, JOIHIN YRITYS EI VOI VAIKUTTAA. KAIKILTA KÄYTTÄJILTÄ EDELLYTETÄÄN, ETTÄ HEILLÄ ON OMAT VARMUUSKOPIOT KAIKISTA TIEDOISTAAN.


KÄYTTÄJÄ YMMÄRTÄÄ JA HYVÄKSYY SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMISSA RAJOISSA, ETTÄ YHTIÖ, SEN TYTÄRYHTIÖT TAI TYTÄRYHTIÖT TAI NIIDEN JOHTAJAT, VIRKAILIJAT, TYÖNTEKIJÄT, YHTEISTYÖKUMPPANIT, EDUSTAJAT, URAKOITSIJAT TAI EDUSTAJAT EIVÄT OLE VASTUUSSA MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ, VÄLILLISISTÄ, RANGAISTUSLUONTEISISTA TAI ESIMERKILLISISTÄ VAHINGOISTA TAI MUISTA VAHINGOISTA, JOTKA LIITTYVÄT TAI JOHTUVAT PALVELUIDEN KÄYTÖSTÄ TAI TOIMISTA, JOITA YHTIÖ TEKEE TAI JÄTTÄÄ TEKEMÄTTÄ. NÄIHIN KUULUVAT MUUN MUASSA VIRHEISTÄ, LAIMINLYÖNNEISTÄ, KESKEYTYKSISTÄ, PUUTTEISTA, VIIVEISTÄ, VIIVÄSTYKSISTÄ, TIETOKONEVIRUKSISTA, MENETETYISTÄ VOITOISTA, TIETOJEN MENETYKSESTÄ, LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMISESTÄ, SIIRROILLE JA TIEDOILLE LUVATTOMASTA PÄÄSYSTÄ JA NIIDEN MUUTTAMISESTA, HENKILÖVAHINGOISTA, HENKISESTÄ KÄRSIMYKSESTÄ JA MUISTA AINEELLISISTA JA AINEETTOMISTA MENETYKSISTÄ AIHEUTUVAT VAHINGOT. TÄTÄ RAJOITUSTA SOVELLETAAN RIIPPUMATTA SIITÄ, VAADITAANKO VAHINGONKORVAUSTA SOPIMUSEHTOJEN NOJALLA, HUOLIMATTOMUUDEN SEURAUKSENA TAI MUULLA TAVOIN, JA VAIKKA TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA OLISI ILMOITETTU. YHTIÖN ENIMMÄISVASTUU, JOKA AIHEUTUU NÄISTÄ PALVELUISTA TAI PALVELUIDEN KÄYTÖSTÄ TAI NIIHIN LIITTYEN, RIIPPUMATTA KANTEEN PERUSTEESTA (RIIPPUMATTA SIITÄ, PERUSTUUKO SE SOPIMUKSEEN, VAHINGONKORVAUKSEEN, TAKUUN RIKKOMISEEN VAI MUUHUN), EI YLITÄ PALVELUISTA MAHDOLLISESTI MAKSETTUA SUMMAA.


YHTIÖ EI OLE VASTUUSSA PALVELUIHIN LADATTUJEN TIEDOSTOJEN TAI TIETOJEN POISTAMISESTA TAI KATOAMISESTA.  KAIKKIEN KÄYTTÄJIEN ODOTETAAN TEKEVÄN OMAT VARMUUSKOPIOT KAIKISTA PALVELUIHIN LADATUISTA TIEDOSTOISTA JA TIEDOISTA.
16. Kirjastojen rajoittaminen

TÄSSÄ ESITETTYJEN VASTUUNRAJOITUSTEN LISÄKSI KÄYTTÄJÄ YMMÄRTÄÄ JA HYVÄKSYY SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMISSA RAJOISSA, ETTÄ YHTIÖ, SEN TYTÄRYHTIÖT TAI TYTÄRYHTIÖT TAI NIIDEN JOHTAJAT, TOIMIHENKILÖT, TYÖNTEKIJÄT, YHTEISTYÖKUMPPANIT, EDUSTAJAT, URAKOITSIJAT TAI EDUSTAJAT EIVÄT OLE VASTUUSSA MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ, VÄLILLISISTÄ, SEURAUKSELLISISTA, RANGAISTUSLUONTEISISTA, ESIMERKINOMAISISTA TAI MUISTA VAHINGOISTA, JOTKA LIITTYVÄT TAI JOHTUVAT SIITÄ, ETTÄ KÄYTTÄJÄ KÄYTTÄÄ TAI EI PYSTY KÄYTTÄMÄÄN PALVELUITA, TAI TOIMISTA, JOITA YHTIÖ TEKEE TAI JÄTTÄÄ TEKEMÄTTÄ. NÄIHIN KUULUVAT VAHINGOT, JOTKA AIHEUTUVAT VIRHEISTÄ, LAIMINLYÖNNEISTÄ, KESKEYTYKSISTÄ, PUUTTEISTA, VIIVEISTÄ, TIETOKONEVIRUKSISTA, VOITTOJEN MENETYKSESTÄ, TIETOJEN MENETYKSESTÄ, SIIRROILLE JA TIEDOILLE LUVATTOMASTA PÄÄSYSTÄ JA NIIDEN MUUTTAMISESTA, HENKISESTÄ KÄRSIMYKSESTÄ JA MUISTA AINEELLISISTA JA AINEETTOMISTA MENETYKSISTÄ. 


TÄTÄ RAJOITUSTA SOVELLETAAN RIIPPUMATTA SIITÄ, PERUSTUUKO VAHINGONKORVAUSVAATIMUS TAKUUSEEN, SOPIMUKSEEN, HUOLIMATTOMUUTEEN, VAHINGONKORVAUSVELVOLLISUUTEEN TAI MUUHUN OIKEUDELLISEEN TEORIAAN, JA VAIKKA YHTIÖTÄ TAI SEN EDUSTAJIA OLISI NEUVOTTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. YHTIÖN ENIMMÄISVASTUU, JOKA AIHEUTUU PALVELUIDEN KÄYTÖSTÄSI TAI SEN YHTEYDESSÄ, RIIPPUMATTA KANTEEN PERUSTEESTA, EI YLITÄ PALVELUISTA MAHDOLLISESTI MAKSETTUA SUMMAA.17. Vahingonkorvaus

KÄYTTÄJÄT SITOUTUVAT PUOLUSTAMAAN, VAHINGONKORVAAMAAN JA PITÄMÄÄN YHTIÖN JA SEN TYTÄRYHTIÖT, TYTÄRYHTIÖT, TOIMIHENKILÖT, JOHTAJAT, TYÖNTEKIJÄT, EDUSTAJAT, EDUSTAJAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT VAHINGOITTUMATTOMINA KAIKILTA MENETYKSILTÄ, VASTUILTA, VAATIMUKSILTA, KANTEILTA TAI VAATIMUKSILTA, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA KOHTUULLISET LAKIMIES- JA KIRJANPITOPALKKIOT, JOTKA JOHTUVAT TAI JOHTUVAT SEURAAVISTA SYISTÄ: (I) PALVELUIDEN KÄYTTÖSI, (II) KÄYTTÄJÄN TUOTTAMA SISÄLTÖ TAI VIESTINTÄ, TAI (III) TÄMÄN SOPIMUKSEN EHTOJEN RIKKOMINEN. YHTIÖN ON ILMOITETTAVA SINULLE VIIPYMÄTTÄ KAIKISTA TÄLLAISISTA VAATEISTA, KANTEISTA TAI MENETTELYISTÄ JA AVUSTETTAVA SINUA KUSTANNUKSELLASI PUOLUSTAUTUMISESSA TÄLLAISTEN VAATEIDEN, KANTEIDEN TAI MENETTELYJEN OSALTA. YHTIÖ PIDÄTTÄÄ ITSELLÄÄN OIKEUDEN OTTAA YKSINOMAISEN PUOLUSTUKSEN JA VALVONNAN KAIKISSA VÄLITTÖMÄN VAHINGONKORVAUKSEN KOHTEENA OLEVISSA ASIOISSA.18. Viestintä

Käyttämällä palveluita annat suostumuksesi vastaanottaa sähköisiä viestejä yhtiöltä. Näihin viesteihin kuuluu sähköpostiviestejä, jotka koskevat tiliä, salasanaa, pääsyä, markkinointia, liiketoimia ja muita palveluihin ja tiliisi liittyviä tietoja.
19. Lisäehdot

Minkään tässä sopimuksessa ei ole tarkoitus luoda tai tulkitaan luovan yhteisyritys-, kumppanuus-, työnantaja/työntekijä- tai päämies- ja asiamies-suhdetta käyttäjien ja Yhtiön välille.


Näihin käyttöehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Suomen voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti, ottamatta huomioon lainvalintaa ja lukuun ottamatta Yhdistyneiden kansakuntien kansainvälistä tavaran kauppaa koskevia sopimuksia koskevaa yleissopimusta (CISG). Suostut peruuttamattomasti Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen tuomiovaltaan kaikissa näistä Palveluehdoista johtuvissa tai niihin liittyvissä kanteissa ja luovut kaikista henkilökohtaisen tuomiovallan, asuinpaikan tai sopimattoman oikeuspaikan (forum non-conveniens) puuttumiseen perustuvista vastaväitteistä tällaisissa kanteissa.


Jos toimivaltainen tuomioistuin katsoo, että jokin näiden käyttöehtojen määräys on pätemätön tai täytäntöönpanokelvoton joltakin osin, kyseinen määräys pannaan täytäntöön lain sallimassa laajuudessa, ja näiden käyttöehtojen muut määräykset pysyvät täysin voimassa. 


Se, että jompikumpi osapuoli ei käytä tai pane täytäntöön mitään oikeutta tai vaatimusta tai viivyttelee sen käyttämisessä tai toteuttamisessa, ei merkitse tällaisesta oikeudesta tai vaatimuksesta luopumista eikä vaikuta millään tavalla kyseisen osapuolen oikeuteen panna se myöhemmin täytäntöön tai käyttää sitä, ellei kyseinen osapuoli anna nimenomaista kirjallista, asianmukaisesti valtuutetun edustajan allekirjoittamaa luopumista.


Et voi siirtää näitä käyttöehtoja tai mitään niistä johtuvia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi.


Ellei tässä nimenomaisesti toisin määrätä, tämä sopimus luo oikeuksia ja velvollisuuksia vain Yhtiön ja kunkin yksittäisen käyttäjän välille, eikä se luo oikeuksia muille osapuolille.